8 - 15 JUNI
2019

"Typisch Ensyfair"

Thema 2019

“Typisch” Ensyfair

Wat echt Typisch Ensyfair is, verschilt natuurlijk voor iedereen maar wij kunnen ook al heel wat dingen noemen;

Brunchen met het hele dorp, een flinke duik in de Enservaart nemen (of toch liever niet?), lachen om de gebeurtenissen uit het dorp tijdens Cabaret, balen dat iemand nèt iets eerder BINGO roept, de week afsluiten tijdens de VRIJMIBO en de hele week strijden tegen en met vrienden en buurtgenoten, om vervolgens samen een drankje te nemen op de gezelligheid.

Maar wat echt typisch Ensyfair is? Alle typische Ensenaren die de week weer druk en gezellig maken.. uit alle hoeken van het dorp en allerlei typetjes..

Je bent er één en waarschijnlijk zie je ze ook wel gedurende de hele feestweek om je heen; de ware kroegtijgers, boomknuffelaars, tokkies, koorballen, maar ook de muurbloempjes tot ware Ensyfair Hooligans en achter-de-tent-handelaren… dat maakt onze feestweek ook zo leuk en veelzijdig!

Wellicht kun je uit bovenstaande al halen wat het thema voor Ensyfair is, maar om het toch te bevestigen:

Het thema voor Ensyfair 2019 is:

Typisch Ensyfair (typetjes).

Typetje – Zelfstandig naamwoord
1. verkleinwoord enkelvoud van het zelfstandig naamwoord type

Een typetje is een fictief, komisch personage met sterk uitgesproken eigenschappen en karaktertrekjes die meestal karikaturaal worden uitvergroot. Veel typetjes zijn dan ook stereotypen die clichés bevestigen.

Like ons!
Twitter mee!
#ensyfair
Sponsors