8 - 15 JUNI
2019

"Typisch Ensyfair"

Van de voorzitter

Het jaar is voorbij gevlogen. Een nieuw Ensyfair staat alweer voor de deur.
Graag wil ik met je terugblikken naar Ensyfair 2016. Wij kijken als bestuur met volle tevredenheid terug op Ensyfair 2016. Alle straten waren schitterend versierd en er waren veel teams die meestreden om de titel Beste straat team of vrienden team! Tijdens Ensyfair 2016 ging de Oudschokkerzandjes ervandoor met deze grote eer maar wat hebben we genoten van de inzet van alle teams! We zijn blij om te zien dat Ensyfair zo leeft.

Vorig jaar, op de vrijdagavond, kwam een mooi onderdeel van Ensyfair terug: Ens doe een Wens! Een avond die georganiseerd werd met medewerking van CVE en Dorpsbelang en vele, vele anderen. We hebben deze avond weer mooie wensen in vervulling kunnen laten gaan. Al met al kunnen we dan ook gerust zeggen dat het vorig jaar wederom een geweldig Ensyfair was.

Dit jaar staat Ensyfair in het teken van Las Vegas: glitter, glamour, gokken en wedden. De bekendmaking van het thema werd gedaan tijdens de Dorpsborrel met een ludiek filmpje waarin er gewed werd op allerlei Enserzaken! Het filmpje werd gemaakt door Frans Pol, nogmaals bedankt! Mocht je hem niet hebben gezien, neem dan een kijkje op ons Youtube kanaal.

Veel teams hebben zich al ingeschreven voor de buurt(vrienden)competitie. We verwachten daarom ook weer de nodige strijd, spannend zal het in elk geval zijn.

Wij als bestuur, samen met de op- en afbouw zullen er weer voor zorgen dat de tent in het teken van Las Vegas gestoken wordt, ik wed dat de aankleding super mooi word.

Nieuw dit jaar is de Grootste Vrijdagmiddag Borrel! Dus op de vrijdagmiddag geen biertje bij je vrienden, geen biertje bij je buren, geen biertje op het werk. Nee met zijn allen naar de tent om daar gezellig bij elkaar te komen! Er komen zangers en er is vermaak voor de kinderen. De tent wordt aangekleed als een café, je zult niet het idee hebben dat je in de tent bent. Ik wed dat het heel gezellig gaat worden.

Tot slot wens ik iedereen weer een top Ensyfair! Wij bedanken alvast alle vrijwilligers, de CVE, Dorpsbelang en alle andere verenigingen voor hun medewerking op welke manier dan ook!

Wedden dat ik je ontmoet tijdens de mooiste week van het jaar: Ensyfair, dan maken we er samen een fantastisch feest van!

Met vriendelijke groet,

Johan Koomen

Like ons!
Twitter mee!
#ensyfair
Sponsors