10 - 17 juni
2023

Van de voorzitter

Begin juni is het weer zover: een Ensyfair zoals het vroeger was. Traditioneel in de 2e week van juni, zonder Corona en beperkende maatregelen. Hopelijk ook met heerlijk zomerweer, veel deelnemers en nog meer publiek. Alle vrijwilligers en commissies zijn al druk met de voorbereidingen. Diverse artiesten zijn al vastgelegd voor de 1e zaterdagavond en de VrijMiBo. Ook het aantal teams dat zich heeft aangemeld voor de Enser Competitie is positief, maar er is nog ruimte voor extra teams. Dus mochten jullie nog twijfelen gewoon aanmelden: hoe meer teams, hoe meer competitie en hoe meer gezelligheid!

Het thema “Ensflix: Ensyfair on demand” is een thema waar alle teams veel kanten mee op kunnen: we laten ons graag verrassen door de creativiteit van de Ensenaren. In het programma hebben we dit jaar wat wijzigingen aangebracht. Zo is het waterspektakel niet meer aan de Waterkant, maar op het Ensyfair terrein. Ook vindt de Dwaze Enser puzzeltocht op zondagmiddag plaats en sluiten we deze middag af met een gezellige dorps-BBQ. Verheugd kunnen wij melden dat het cabaret ook weer terug is van weggeweest, dit jaar op dinsdagavond!

Wij hebben er zin in om er met jou weer een heel mooie week van te maken!   

Zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers en uiteraard ook de inzet van verenigingen als de CVE (Brunch), Kleiduikers (Bingo), Dorpsbelang (Quiz) en de diverse sponsoren kunnen wij als Ensyfair niet. Wij zijn dan ook iedereen die zich voor, tijdens én na de Ensyfair inzet, erg dankbaar!

In dit programmaboekje staat de nodige informatie over de diverse activiteiten, maar houd social media in de gaten voor de meest recente informatie. Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastische en gezellige Ensyfair 2022 toe!

Like ons!
Twitter mee!
#ensyfair
Sponsors