11 - 18 juni
2022

ENSFLIX:Ensyfair on demand

Van de voorzitter

Vorig jaar had de Ensyfair het thema “Back to the Future”. Het was een zeer geslaagde week met veel hoogtepunten en gezelligheid, betrokken dorpsgenoten en uiteraard fantastisch weer. Het was ook het eind van een tijdperk. Voorzitter Johan Koomen en penningmeester Marchel Snoek hebben na vele jaren hun taken overgedragen aan ondergetekende en Annelies Van Schie. Aan het eind van de vorige Ensyfair zijn beide heren bedankt voor hun jaren van inzet en enthousiasme.

Dit jaar de 46e Ensyfair met als thema “Typisch Ensyfair”. Een thema waar je veel kanten mee op kunt. Inmiddels hebben al meer teams dan vorig jaar zich opgegeven voor de buurtcompetitie. Mijns inziens een teken dat de Ensyfair leeft in ons dorp. Een week dus om naar uit te kijken. De komende Ensyfair heeft weer het vertrouwde concept met her en der wat wijzigingen in het programma. Op zaterdag starten we uiteraard met de dorpsbrunch; ‘s avonds geen playbackshow dit keer maar een feestavond waar onder andere de band Noah zal optreden. Aangezien Pinksteren tijdens de Ensyfair is, hebben we ook voor
de 2e Pinkstermiddag een leuke activiteit bedacht; de Dikke Banden Race. De puzzeltocht wordt in een nieuw jasje gestoken. Uiteraard staat de succesvolle VrijMiBo dit jaar ook op het programma: gezellig met zijn allen het weekend inluiden. Dit
jaar met optredens van onze lokale toppers van D’Ens Event en de welbekende Lange Frans. We sluiten de week op zaterdagavond af met de Playbackshow, zodat we er met jong en oud een spetterend slot van kunnen maken. Heel veel te doen dus tijdens de Ensyfair, voor jong en oud en groot en klein. Ook veel te doen in de aanloop naar deze feestelijke week. De diverse commissies zijn al een tijd in de weer om hun  activiteit voor te bereiden. Ook de Cabaretgroep is sinds maart al aan het oefenen om weer een onvergetelijke voorstelling te geven.

Zonder al deze enthousiaste vrijwilligers en uiteraard ook de inzet van verenigingen als de CVE (Brunch), Kleiduikers (Bingo) en Dorpsbelang kunnen wij als bestuur uiteraard niet. Wij zijn op voorhand dan ook een ieder die zich voor, tijdens en na de Ensyfair inzet dankbaar. Wij als bestuur hebben er zin in. U vast en zeker ook.

Ik wens een ieder een fantastische en gezellige Ensyfair 2019 toe.


Met vriendelijke groet, Bert Meijer

Voorzitter 2019

Like ons!
Twitter mee!
#ensyfair
Sponsors